MENIU

Recţie uluitoare în cazul fetei violate de 7 bărbaţi: "A găsit ce a căutat. Băieţii n-au nicio vină"

Recţie uluitoare în cazul fetei violate de 7 bărbaţi: "A găsit ce a căutat. Băieţii n-au nicio vină"

Mai mulţi localnici din satul vasluian Văleni, de unde provin cei şapte violatori care au violat până la leşin o elevă anul trecut în noiembrie, s-au adunat miercuri în apropierea postului de Poliţie, acuzându-i pe jurnalişti că „le fac satul de râs“. Localnicii îi susţin în continuare pe violatori şi spun că de vină este fata, pentru că „nu e uşă de biserică“.

Cei şapte tineri din localitatea Văleni s-au prezentat rând pe rând la Poliţia Văleni, după ce conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a dispus ca toţi să se prezinte zilnic la postul comunal, ci nu de patru ori pe săptămână ca până acum.

Cei şapte violatori nu au făcut nicio declaraţie, dar au fost zâmbitori şi dispreţuitori la adresa ziariştilor prezenţi. Câţiva localnici s-au adunat în apropierea Postului de Poliţie Văleni pentru a-i susţine. Unii dintre tinerii adunaţi au aruncat cu PET-uri în jurnalişti şi i-au înjurat, acuzându-i că „le fac satul de râs“ şi că „filmează toate prostiile”.

„Nu-s vinoveţi băieţii, am şi eu urechi şi aud ce zice lumea. Ăsta nu e viol! Viol e când iei cu japca o fată de pe stradă”, a declarat un alt sătean, potrivit adevarul.ro.

„Băieţii ăştia n-au nicio vină, e o greseală a tinereţii. Să vă spun eu cu câţi a umblat fata asta?! Ce a căutat a găsit”, a afirmat un alt bărbat ajuns în zonă.
 
În corul de susţinători ai violatorilor, un bărbat a condamnat fapta celor şapte băieţi, dar a afirmat că astfel de tragedii au loc pentru că tinerii sunt lăsaţi de izbelişte şi nu sunt susţinuţi să lucreze.

Mai multe articole despre:
Vaslui faţă violată