MENIU

Reclamă halucinantă pentru o firmă de pompe funebre: Rivala lui Corneliu Vadim Tudor a ajuns în sicriu

Reclamă halucinantă pentru o firmă de pompe funebre. Foto: Facebook

Spotul publicitar al unei case de pompe funebre a devenit viral pe rețelele de socializare pentru modul în care își promovează serviciile. Spre distracția, dar și șocul internauților, reprezentanții casei funebre nu au ezitat să convingă potențialii clienți de calitatea sicrielor și chiar...au testat unul.

Mai mult de atât, unul dintre personajele care apar în clip este chiar Ancuța Cârcu, devenită celebră după ce, în urmă cu mai mulți ani, s-a certat în direct cu Vadim Tudor.

„Conducerea pe ultimul drum și amintirea decedatului trebuie să rămână pentru dumneavoastră o amintire plăcută și nu una în care au dominat stresul și agitația”, spune femeia în reclama morbidă.

La un moment dat, celălalt personaj din clip chiar o întreabă ce sicriu i-ar plăcea. Fără să stea pe gânduri, cei doi încep să simuleze o înmormântare.

„- Doamna mea, care ar fi alegerea ta față de aceste sicrie?
- Da, să știți că eu iubesc să vorbesc despre moarte pentru că moartea este singurul lucru drept.
- Doamna mea, privindu-și moartea” este dialogul halucinant dintre cei doi protagoniști ai videoclipului.

Iulia Vântur, replici acide în direct din cauza lui Salman Khan. Cum a răspuns tirului de întrebări indiscrete

Promovarea neobișnuită a atras atenția oamenilor pe rețelele de socializare, unde clipul a strâns sute de comentarii. Mai mult de atât, unii au recunoscut-o imediat pe femeia din înregistrare. Este vorba de Ancuța Cârcu, devenită celebră după ce s-a certat în direct cu nimeni altul decât Corneliu Vadim Tudor.

Ulterior, femeia l-a dat în judecată pe Vadim Tudor pentru calomnie, proces pe care l-a câștigat în 2014. 

Milionar din Top 300, anchetat pentru țepe cu apartamente. Oamenii au plătit o avere pentru locuințe și au rămas pe drumuri