MENIU

STUDIU DE PIAȚĂ. REALITATEA TV este cel mai citat post de televiziune

<p>REALITATEA TV </p>
STUDIU DE PIAȚĂ. REALITATEA TV este cel mai citat post de televiziune

Conform unei monitorizări efectuate de compania MediaTrust, REALITATEA TV a fost cel mai citat post de televiziune în presa scrisă în luna aprilie 2014. Raportul este realizat pe baza a 446 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 - 30 aprilie 2014 în presa scrisă.

REALITATEA TV este astfel cel mai citat post de televiziune, cu 44 de mențiuni în articolele din presa scrisă. Această clasare arată încrederea în conținutul editorial pe care postul nostru de televiziune îl aduce în fiecare zi în fața telespectatorilor.

Topul televiziunilor este completat de Digi 24 si Antena 3.

Studiul “Cele mai citate produse media din Romania” oferă informaţii cu privire la numărul citărilor unor produse în media (print), fără a include şi agenţiile de presă. Cercetarea a fost realizată în perioada 01 -30 aprilie 2014. Principalul criteriu conform căruia un anumit material poate fi acceptat, constă în referirea directă asupra unui articol, a unei declaraţii sau a unui comentariu publicat în alt ziar (print sau online) sau la un post de radio/TV. Dacă o referire la acelaşi ziar, post radio/TV, portal a apărut de mai multe într-un material, dar în diferite contexte, multiplicitatea citării, nu cea a referirilor la alt mediu, s-a luat în considerare în analiza finală.

Detalii privind monitorizarea presei scrise sunt disponibile pe www.mediatrust.ro