MENIU

Realitatea de lângă tine: Au văzut MAREA doar la televizor. Lacrimi de mulțumire pentru fiecare zi din viață. Cazul familiei Medeleanu

Campania umanitara Realitatea de langa tine

În comuna Talpa-Trivale, în județul Teleorman, oamenii își duc traiul de azi pe mâine. Atât sunt de săraci. Familia Medeleanu, pe care o veți cunoaște în continuare, a fost binecuvântată de Dumnezeu cu 5 copii. Frumoși, deștepti dar cu toții sunt prea săraci pentru a putea răzbate. Vă invit să vedeți povestea lor acum, în campania umanitară Realitatea de lângă tine.

Andreea si Florin Medeleanu au 5 copii. Locuiesc îngrămădiți sub acelasi acoperiș. Trăiesc modest, într-o cămăruță mică și se întrețin din ce câștigă Florin, care muncește cu ziua prin sat. Dar, chiar și așa, totul în casă este îngrijit și ordonat, chiar dacă micuții au doar câteva jucării vechi și dezmembrate.

O vacanță la mare este doar un vis pentru familia Medeleanu. Au văzut marea doar la televizor. Pentru el și pentru soția lui, grija zilei de mâine îi împiedică să poată spera atât de departe.

Aici, în comuna Talpa Trivale, nu a fost ușoară nici școala online. Copiii mai mult s-au jucat pe tabletele primite, pentru că nici măcar nu au avut semnal în rețeaua la care acestea erau conectate.

Hăinuțe, jucării, obiecte de uz casnic sau orice ajutor financiar, toate sunt binevenite pentru familia lui Florin. Puteți să le oferiți și dumneavoastră o alinare și vă rugăm să specificați atât pe pachetele trimise, cât și la tranferurile bancare.

Donațiile se pot trimite în următorul cont : RO 30 RNCB 0248 0123 1511 0011, deschis la BCR de Protoieria Videle. Precizați pentru Florin Medeleanu.

Mai multe articole despre:
realitatea de langa tine campanie umanitara