MENIU

Real Madrid și Ronaldo i-au provocat insomnii șeicului care conduce PSG. Măsură de ultim moment

Cristiano Ronaldo a fost omul determinant pentru Real Madrid, în meciul din Liga Campionilor cu PSG. Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins-o pe PSG în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scor 2-1, şi s-a calificat în sferturile de finală.

Președintele lui Paris Saint Germain, Nasser Al-Khelaifi, s-a arătat nemulțumit și a anunțat măsurile luate după eliminarea din Liga Campionilor în fața lui Real Madrid.

"E o decepție imensă pentru un oraș atât de mare ca Parisul, pentru club, pentru jucători și mai ales pentru fani. Trebuie să ne calmăm și să judecăm la rece cum trebuie să îmbunătățim echipa.

Câștigarea Ligii Campionilor este un proces lent, nu se întâmplă de pe o zi pe alta. Suntem pe drum bun, vă asigur. Îmi pare atât de rău că ne-am dezamăgit suporterii. Au fost minunați", a declarat Nasser, potrivit GSP.

Citește și: Cristiano Ronaldo a intrat în istorie. Nimeni nu a mai reușit așa ceva

Nemulțumirea șeicului este justificată. Vara trecută, a reușit să-i aducă la PSG pe Neymar, pentru 222 de milioane de euro, și pe Kylian Mbappe pentru 180 de milioane de euro.