MENIU

Reacţiile uimitoare a şase fraţi atunci când îşi întâlnesc prima dată surioara nou născută

Povestea de mai jos ilustrează reacțiile a 6 băieți de vârstă preșcolară și școlară, după ce și-au văzut pentru prima dată surioara adusă de la maternitate. Atenție la chipurile lor și la felul în care își țin surioara în brațe!

Fetița din imaginile de mai jos se numește Ruby Jane și a venit pe lume în sânul unei familii din Carolina de Nord, care a așteptat-o și dorit-o enorm. După şase încercări în urma cărora s-au născut doar băieți, a şaptea sarcină a predestinat nașterea unei fetițe. Cel mai mare dintre fii are 13 ani, iar cel mai mic are 2 ani.

Acum, această „armată” de frățiori supraveghează securitatea și buna creștere a micuței. Fiecare dintre băieți a fost rugat să vorbească despre surioara lui în fața camerei filmat, cu micuța în brațe.

    Jackson (13 ani): „E atât de micuță! Niciodată n-ași fi crezut că un copil poate fi atât de micuț! Acum, după ce a venit pe lume, nu știu cum să mă port cu ea.”

    Stepherd (4 ani): „E mult mai drăgălașă decât m-aș  fi așteptat!”

    Campbell (10 ani): „Sunt foarte fericit și de-abia aștept ca Ruby Jane să crească și să aibă un iubit. Într-o zi, îl va aduce acasă și își va prezenta cei 6 frați. Atunci, va înțelege că dacă o va supăra, Doamne Ferește, va avea de furcă cu noi! Știam că se va întâmpla, dar acum mi-e frică, pentru că este fetiță!”

    Houston (5 ani): „Când va avea 5, 6 sau 7 ani, va putea desena și toate obiectele din jur vor căpăta culoare roz. Nu-mi place rozul, pentru că este culoare pentru fete.”

    Sawyer (7 ani): „E scumpă ca un rubin. Dacă aș pierde-o, aș deveni polițist, ca s-o găsesc!”

Sursa: ea.md.

Mai multe articole despre:
reacţii fraţi ruby jane