MENIU

Deputat PNL în dialog cu jurnaliştii: Aveţi tupeu şi nesimţire! (VIDEO)

Derapaj grav al deputatului PNL Ben Ori Ardelean, într-o discuţie cu jurnaliştii acreditaţi în Parlament. "Nu accept niciun fel de tupeu si nesimtire din partea nimănui, indirefent cine este acela," a răbufnit Ardelean împotriva mai multor jurnalişti care au insistat să fie prezenți la o ședință publică a comisiilor de politică externă. La scurt timp, într-o intervenţie în direct la Realitatea TV, liberalul şi-a cerut scuze. 

"Nu mai încercati prin nesimtire si prin tupeu să-mi spuneţi mie când să votez accesul presei şi dacă mai faceţi presiuni de genul respectiv vă mai spun o chestiune, o să cer imperativ ca pentru chestiunile respective, care v-am spus ca sunt legate de nesimţire şi tupeu, o să cer ca în momentul respectiv să vi se retragă acreditarea", i-a ameniţat deputatul PNL pe jurnalişti, chiar într-o declaraţie de presă.

Ulterior, Ben Ori Ardelean a intervenit prin telefon, la Realitatea TV, pentru a-şi cere scuze şi a pune ieşirea nepotrivită pe seama stresul acumulat în ultimele zile, în special din cauza moţiunii de cenzură a Opoziţiei.

 

Mai multe articole despre:
PNL brailoiu Ben Ori Ardelean