MENIU

Reacţie dură despre Pokemon GO. "Ce manipulare! Mi se pare un experiment la scară mondială"

Oana Pellea, MESAJ EMOŢIONANT pe Facebook: "Va începe un măcel"

Jocul Pokemon GO, devenit extrem de popular, atrage reacţii diverse. Dacă unora li se pare un mod distractiv de a-şi petrece timpul, alţii au doar cuvinte critice la adresa lui. Este şi cazul actriţei Oana Pellea, care este de părere că Pokemon Go este o "fugă înspăimântătoare de realitate".

Într-o postare publicată pe contul personal de pe o reţea de socializare, Oana Pellea a catalogat jocul Pokemon Go drept "stupid". Mai mult, artista în vârstă de 54 de ani a afirmat că, în opinia sa, este vorba despre "un experiment la scară mondială".

"Pokemon Go. Ce fugă înspăimântătoare de realitate. Ce schimbare de atenţie... ce manipulare... Câtă energie consumată într-un joc virtual, cât timp risipit", a scris Oana Pellea.

"Câte ar putea rezolva Omenirea între timp, în loc să-şi investească capacitatea de imaginaţie şi energie într-un joc stupid. Mi se pare un experiment la scară mondială. Un experiment ce testează capacitatea de manipulare a rasei umane. Suntem ocupaţi cu prinderea de monştri virtuaşi şi, între timp, monştrii cât se poate de reali ne hotărăsc soarta şi viitorul la masa negocierilor politice internaţionale", a adăugat ea.

În doar o oră de la postare, mesajul actriţei a fost redistribuit de peste 3.000 de ori.