MENIU

Reacţia premierului, după ce un patron străin a umilit mai mulţi români numindu-i "ţărani"

Mihai Tudose

Patronul unei fabrici de textile din Prahova şi-a umilit angajaţii, după ce aceştia au îndrăznit să-şi ceară salariile. "Nu se poate așa ceva! România este totuși o țară, nu un loc fără stăpâni", a fost reacţia premierului Mihai Tudose. 

Mihai Tudose i-a mulţumit Liei Olguţa Vasilescu în şedinţa de Guvern, "pentru implicarea și determinarea cu care a acționat în ceea ce privește cazul de la Prahova".

"Cu patronul care era mare șef peste angajați, de parcă îi plătea nu fiindcă munceau, ci ca să îi aibă la dispoziție pentru orice. Nu se poate așa ceva! România este totuși o țară, nu un loc fără stăpâni", a spus premierul Mihai Tudose în şedinţa de Guvern.

Reamintim că patronul unei fabrici de textile din Păuleşti, Prahova, un cetăţean străin, şi-a umilit şi înjurat angajaţii când aceştia au cerut plata salariilor.

Patronul i-a strâns pe angajați în mijlocul fabricii și și-a început discursul cu precizarea că salariile sunt pregătite, însă acestea vor fi date cu întârziere. După această afirmație angajații au început să vorbească între ei moment în care patronul și-a pierdut calmul și a început să-i jignească și să-i înjure. În continuare, translatorul a preferat să nu traducă întocmai cele spuse de bărbat.