MENIU

Reacția Poliției după scandalul în care a fost implicat Micutzu. Ce s-a întâmplat, de fapt, pe Calea Victoriei

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de Micutzu

A fost scandal uriaș, noaptea trecută, în Capitală! Celebrul actor de stand-up Cosmin Nedelcu, cel care este cunoscut sub numele de Micutzu, a fost dus la Poliție împreună cu mai multe persoane cu care s-a bătut în mijlocul străzii, pe Calea Victoriei. Oamenii legii au deschis un dosar penal după ce o terasă a fost vandalizată. Actorul a fost contactat de jurnaliștii Realitatea PLUS, însă a refuzat să vorbească despre ce s-a întâmplat. 

"În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un  grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi  adresat anumite cuvinte unui trecător .

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.

Actorul de stand-up Micutzu, ATACAT pe Calea Victoriei - Poliția a intervenit în scandal - VIDEO

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare", informează Poliția.