MENIU

Reacția ministrului Culturii după ce a fost acuzat că a făcut România de râs la standul de carte de la Frankfurt

Lucian Romașcanu - ministrul Culturii reacționează după ce în spațiul public s-a spus că România s-a făcut de râs la Târgul de Carte de la Frankfurt în privința amenajării standului. Acesta a publicat fotografii în care arată că standul Rpomâniei a fost aranjat corespunzător.

„Niște rătăciți în viață și în politică au publicat o poză cu spatele standului României de la Târgul de carte de Frankfurt și au răscolit internetul cu ea. La câtă școală neterminată au, nu ai așteptări să nimerească intrarea în stand, dar să confunzi fața cu spatele îți trebuie ceva stupiditate, cu care te naști. Așa ceva nu se dobândește...

Normal nu le răspundeam dar văd "știrea" și în locuri serioase, de unde, din păcate, nu s-a deranjat nimeni sa ceară o reacție.

Câteva poze de la Frankfurt (unde am avut stand standard) și de la Belgrad (din aceste zile) unde suntem țară invitată de onoare.

PS: Aștept de la bivolul în sandale și de la Drulă, cel ce s-a trezit cu 3 milioane în cont după ce a fost puțin ministru, plus de la autorii cumpărării de milioane de vaccinuri inutile, să-și doneze parte din avere pentru a avea stand ca la Belgrad, oriunde am merge”, a spus ministrul Culturii - Lucian Romașcanu.

Târgul de carte din Frankfurt este cel mai mare la nivel mondial și adună sute de edituri. 

Mai multe articole despre:
romascanu stand carte frankfurt