MENIU

Reacţia lui Stephen Hawking, după ce actorul care l-a interpretat a primit premiul Oscar

Stephen Hawking

Stephen Hawking i-a transmis un mesaj actorului Eddie Redmayne, dupa ce acesta a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal datorita rolului din "The Theory of Everything". In film, actorul joaca rolul lui Stephen Hawking.

"Felicitari lui Eddie Redmayne pentru castigarea premiului Oscar pentru ca a interpretat rolul meu in 'The Theory of Everything'. Foarte bine Eddie. Sunt foarte mandru de tine", a scris pe pagina de Facebook Stephen Hawking, conform Ziare.com.

In discursul de dupa castigarea premiului Oscar, actorul a dedicat trofeul tuturor celor care, ca si astrofizicianul, sufera de sclerozalaterala amiotrofica. "Sunt pe deplin constient de faptul ca sunt un om norocos", a spus Eddie Redmayne.

"Acest Oscar apartine oamenilor din toata lumea care se lupta cu sclerozalaterala amiotrofica. Apartine unei familii exceptionale", a adaugat actorul.

In urma galei din acest an, cel mai bun film al anului a fost ales "Birdman", de Alejandro Gonzalez Inarritu, iar trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal i-a revenit lui Julianne Moore pentru "Still Alice".