MENIU

Reacţia lui Mihai Bendeac după ce a pierdut procesul cu Antena 1

<p>Mihai Bendeac </p>

În procesul cu Antena Group, instanța a stabilit că fostul realizator al emisiunii "În puii mei" trebuie să plătească Antena Group despăgubiri de 3.000 de euro.

Bendeac a fost acționat în judecată în octombrie 2014 pentru "încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale". Reamintim că Mihai Bendeac a decis, în octombrie 2013, să iasă din emisiunea iComedy, potrivit paginademedia.ro.

Mihai Bendeac a reacţionat pe Facebook, după decizia instanţei:

"Sentința pare surprinzătoare. In loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo suta de ori mai puțin. Am fost ajutat de o doamna avocat excepționala, Diana Hatneanu. Căreia ii multumesc. Cat despre un eventual apel, habar n-am. Nu ma atrage ideea. Cred ca m-am născut sa fiu pe platouri de filmare si sali de teatru, nu la tribunal.

Ma obosesc chestiunile juridice deja. Cred ca ar fi cazul sa se ajungă la o concluzie, oricare ar fi ea, fiindca, asa cum arată si aceasta sentinta, e genul de situație in care cam nimeni nu are de câștigat, de fapt. In orice caz, vestea am primit-o, întâmplator, intr-un spital si mi-am dat seama, brusc, pentru ce nimicuri ne consumam.

Viata e mai presus de orice. Daca as fi avut de ales intre o sentința defavorabilă si a vedea ca prietenul pe care-l vizitam s-ar fi ridicat brusc si ar fi zis „Hai la film deseară” nu m-as fi gândit nicio secunda! Din păcate, nu a existat aceasta utopica opțiune. Din fericire, sunt șanse mari ca si prietenul sa-si revina brusc mai devreme sau mai tarziu, asa ca e bine".

 

Lovitură pentru Mihai Bendeac: a pierdut procesul cu Antena Group. Ce sumă va trebui să plătească

Mai multe articole despre:
Antena 1 mihai bendaec