MENIU

Reacția lui Godină în scandalul cu interlopul teribilist - Cum sparge geamul unei mașini în câteva secunde - VIDEO

Marian Godină

În contextul scandalului cu șoferul teribilist din Capitală, polițistul de la trupele speciale, viral pe TIKTOK, Marian Godină, a postat un clip pe rețelele de socializare în care sparge un geam în mai puțin de două secunde. Acesta a spus că geamurile mașinilor nu pot fi sparte cu ciocanul, bastonul sau cu pumnul, însă pot fi făcute țăndări cu obiectul potrivit. 

Un polițist și patru jandarmi s-au agățat cu mâinile de bolidul interlopului, însă niciunul nu și-a scos pistolul să amenințe individul după ce a comis deja două infracțiuni grave. Aceștia l-au avut pentru scurt în mâini, iar unul dintre ofițeri scoate un obiect cu care a lovit și geamul mașinii interlopului de OPT ORI, însă fără niciun rezultat. 

Șoferul teribilist care a ignorat polițiștii și a pus în pericol viețile a zeci de pietoni nu a consumat nici droguri, nici alcool. Cel puțin asta arată primele teste, potrivit unor surse. Individul face parte dintr-unul din cele mai periculoase clanuri care se ocupă cu traficul de droguri din Capitală.

Acesta a fost scos în cătușe din Institutul Național de Medicină Legală, după ce noaptea trecută a creat un adevărat haos pe străzile din Capitală.

Interlopul a lovit intenționat mai multe mașini în încercarea de scăpa de un polițist și 4 jandarmi care s-au ținut cu mâinile de mașina sa. La scurt timp, acesta și-a abandonat bolidul distrus la câteva străzi distanță și s-a filmat pe rețelele de socializare în timp oamenii legii îl căutau. 

Mai multe articole despre:
godina sofer capitala