MENIU

Reacția lui Syda după altercația cu Gigi Becali: "Cred că locul lui e la ospiciu"

Syda îl acuză pe Becali că minte

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Syda, care a fost căsătorit cu Elena Băsescu, a oferit versiunea lui la cearta cu patronul lui FCSB. "Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o așa ușurință și dă niște variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată!", a spus Syda pentru Spynews.

Bogdan Ionescu spune că Gigi Becali a fost cel care a început să-i adreseze cuvinte grele și nu invers.

În plus, Syda spune că Gigi Becali minte și că motivul de la care a început totul îl depășește, dar și că nu trebuia să spună nimic de fostul său socru, mai ales că acum nu mai are nicio legătură cu familia Elenei Băsescu.

''Eram în holul hotelului, la bar, însoțit de o domnișoară când domnul Becali a venit și a început să mi se adreseze. Copiii mei erau în hol când domnul Becali a început să îmi adreseze afirmații calomnioase la adresa mea, la adresa familiei. Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o așa ușurință și dă niște variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată! Se leagă de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care mă depășește mai mult. Este o chestie personală, o răzbunare personală care deja a întrecut orice limită. Nu se pune problema de scandal. Am plecat acompaniat de urletele lui. Cei șapte ani de acasă m-au ținut să nu alimentez acest scandal. Nu am interdicție. E tarlaua maică-sii?! Ce să mai vorbim prostii de interdicții?! Haideți să fim serioși. Dacă ne mai întâlnim o să îi spun "La mulți ani, sănătate, numai bine!" N-am nicio treabă cu el'', a spus Bogdan Ionescu pentru Spynews.ro.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Syda