MENIU

Prima reacție a lui Klaus Iohannis când a auzit că Regele Mihai a murit

Regele Mihai a murit
Prima reacție a lui Klaus Iohannis când a auzit că Regele Mihai a murit

Regele Mihai a murit. Președintele României Klaus Iohannis, aflat la o întâlnire cu ambasadorii străini, a solicitat un moment de reculegere la aflarea tristei vești.

Regele Mihai a murit. Președintele României Klaus Iohannis, aflat la o întâlnire cu ambasadorii străini, a solicitat un moment de reculegere la aflarea tristei vești, informează Realitatea TV.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, condoleanțe membrilor Casei Regale la moartea Regelui Mihai, precizând că acesta a fost una din cele mai mari personalități ale României și "a scris cu litere mari" istoria țării.

"Este o mare pierdere pentru România, pentru români. Condoleanțe tuturor membrilor Casei Regale. România va organiza toate ceremoniile așa cum se cuvine și cu siguranță vom avea și zile de doliu național", a declarat Iohannis după întâlnirea cu ambasadorii statelor membre UE.

Majestatea sa Regele Mihai a murit, marți 5 decembrie 2017, la ora 13.00. Anunțul a fost făcut de familia regală, potrivit Realitatea TV. Principesa Margareta va avea o declarație de presă la ora 19.00.

Mai multe articole despre:
regele Mihai regele mihai a murit