MENIU

RCS & RDS, schimbare radicală! Toți abonații sunt afectați

RCS

RCS & RDS, cel mai mare operator de cablu din România, a luat o decizie  în ceea ce privește interacțiunea cu clienții. Noile sisteme sunt disponibile deja de câteva zile, mai precis de la finalul lunii ianuarie.

RCS & RDS a anunțat că schimbă lucrurile în ceea ce privește infrastructura online. Odată cu acest pas, te vei uita mai ușor la TV pe telefon, a scris playtech.ro.

DIGI | RCS & RDS a anunțat că lansează noile versiuni ale aplicaţiilor Digi România şi Digi Online pentru sistemul de operare Android și pentru iOS (iPhone).

Citește și: RCS & RDS // Mare atenție! Țeapă uriașă pe net! Reacție oficială

Noile versiuni ale aplicaţiilor Digi România şi Digi Online vin cu o nouă interfaţă, introduc modul de vizionare pentru copii şi simplifică procesul de autentificare şi înregistrare. 

În plus, Digi Online este acum corelată cu aplicaţia Digi România şi compatibilă cu Chromecast. Siguranţa accesului la contul Digi este oferită printr-un cod de securitate personal, a scris capital.ro.

Citește și: RCS & RDS, anunț mare pentru utilizatorii iPhone și Samsung! Se schimbă totul!

Varianta pentru iPhone va apărea, cel mai probabil, în această lună, a notat playtech.ro. Prin urmare, clienții DIGI vor avea acces mai bun la platforma online, dar şi la serviciile şi produsele oferite de DIGI | RCS & RDS.

CUM SUNT ÎMPĂRȚIȚI ABONAȚI TV ÎN ROMÂNIA (2018)

RCS&RDS - 3.700.000

TELEKOM - 1.470.000

UPC ROMÂNIA - 931.000

ORANGE TV - 418.000

FOCUS SAT - 353.000

TOTAL: 6.872.000

 

Mai multe articole despre:
Orange Vodafone RCS RDS RCS Digi Telekom telekom românia