MENIU

Răzvan Sava: La Eroilor se circulă pe o singură bandă. Noi putem să dăm cel mult o amendă

Răzvan Sava, primarul General interimar, a declarat, în direct la Realitatea TV, că traficul rutier între bulevardele Eroilor și Eroii Sanitari se desfășoară pe o singură bandă, chiar dacă ultimul termen pentru reparația tronsonului de drum a expirat pe 22 martie.

“La Eroilor se circulă pe o singură bandă. Acea bucată era oricum prevăzută în planul constructorului pentru a-și executa lucrările în continuare. În perioada asta era oricum închisă pentru acest lucru. Cine poate să penalizeze sunt ce de la Inspecția de Stat în Construcții. Noi putem să dăm cel mult o amendă de 1.500 de lei. 22 martie a fost ultimul termen înaintat. Atunci când am deviat traficul s-a făcut un efort financiar. Am centralizat toate datele și o să depunem sumele pentru a fi despăgubiți”, a spus Sava.

Traficul rutier pe bulevardul Eroilor şi pe bulevardul Eroilor Sanitari a fost închis în decembrie anul trecut din cauza surpării terenului, existând riscul de prăbuşire a carosabilului, incidentul fiind semnalat de firma care face lucrări de modernizare şi extindere la metrou.

Conform unui comunicat remis de Primăria Capitalei în acea perioadă, circulaţia a fost închisă pe bulevardul Eroilor, între strada Carol Davila si Pod Eroilor, şi pe bulevardul Eroilor Sanitari, între strada Carol Davila şi Piaţa Operei, după ce incidentul a fost semnalat de constructorul care efectueză lucrări de modernizare şi extindere pentru Metrorex.

"Deoarece există riscul prăbuşirii carosabilului şi propagarea surpării spre imobilele aflate la intersecţia bulevardului Eroilor cu bulevardul Eroii Sanitari, primarul general, Razvan Sava, a convocat un comandament de urgenţă şi a dispus închiderea traficului în zonă, până la punerea în siguranţă a perimetrului", se arată în documentul citat.

Astfel, circulaţia a fost închisă pe bulevardul Eroilor, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenţei şi pe bulevardul Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei.

 

 

 

Mai multe articole despre:
răzvan sava Eroilor surpare teren eroilor