MENIU

Răzvan Marin, gol după 12 de minute de la debut: "Tata mi-a spus să îi dau motive să se îmbete..."

Razvan Marin

Răzvan Marin a debutat cu gol în tricoul României, la doar 12 minute după intrarea pe teren, în victoria 5-0 cu Armenia. După meci, mijlocașul de 20 de ani, a vorbit despre golul marcat și a avut un mesaj pentru Gică Hagi, antrenorul său de la Viitorul.

Razvan Marin a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, cu un gol marcat si o pasa decisiva la reusita lui Chipciu. Fotbalistul in varsta de 20 de ani spune ca nu se astepta sa aiba parte de un asemenea debut.

"Toată lumea mi-a zis că voi marca, dar nu mă așteptam. Mă bucur că am marcat, că am făcut un meci bun și am luat cele trei puncte.

După gol a fost un sentiment pe care nu-l pot descrie. Este ceva incredibil. Mă bucur că am putut marca. După gol m-am gândit la toți românii, pentru că de aceea jucăm la națională. Vrem să îi facem mândri.

Tata mi-a spus să îi dau motive să se imbete pentru debutul meu și pentru gol.

Îi mulțumesc enorm lui Hagi. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și pentru încredere. Mă bucur că nu l-am dezamăgit. Îi mulțumesc și selecționerului și vreau să am cât mai multe astfel de reușite", a spus Marin potrivit gsp.ro.

Mai multe articole despre:
echipa nationala Răzvan Marin