MENIU

Răzbunarea cruntă a unei femei din Satu Mare pentru fostul său iubit, după ce a fost părăsită

Un bărbat din Satu Mare a sunat duminică seară la 112 pentru a-și reclama fosta iubită. De supărare că a fost părăsită, femeia a sărit gardul casei fostului ei iubit. Aceasta știa că bărbatul ținea mult la cele două mașini pe care le deține și a ales să se răzbune distrugând o oglindă și o lunetă.

”Duminică dimineaţa, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către un sătmărean, despre faptul că sâmbătă, în jurul orelor 22.00, în curtea locuinţei sale ar fi pătruns o persoană de sex feminin, care ar fi provocat pagube la două autoturisme care aparţineau bărbatului”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.

Polițiștii nu au avut prea mult de muncit pentru a o prinde pe agresoare.

 ”Din verificările efectuate a rezultat faptul că B. H. ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei reclamantului şi ar fi spart cu o piatră luneta spate a unui autoturism, marca Volkswagen şi ar fi rupt oglinda lateral stângă, iar la un alt autoturism, marca Dacia ar fi smuls plăcuţa cu numărul de înmatriculare spate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 lei. În această situaţie se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere”, mai precizează sursa citată.

Sursa: Vocea Transilvaniei

Mai multe articole despre:
maşini Satu Mare răzbunare femeie părăsită