MENIU

RATB: Cardurile unice Metrorex-RATB vor reveni pe piaţă "în cel mai scurt timp"

Reprezentanții RATB au anunțat, marți, revenirea pe piață a cardurilor unice Metrorex-RATB, "în cel mai scurt timp", în contextul în care conducerea RATB a început să achite datoriile pe care le avea la societatea care administrează metroul din Bucureşti, informează B365.ro. Cardurile unice Metrorex-RATB vor reveni pe piaţă "în cel mai scurt timp", speră reprezentanţii RATB. Conducerea RATB a început să achite datoriile pe care le avea la societatea care administrează metroul din Bucureşti. - See more at: http://www.b365.ro/cardurile-comune-metrorex-ratb-introduse-in-cel-mai-scurt-timp-ratb-a-platit-o-parte-din-datorii_222899.html#sthash.XwgAqHOn.dpuf

„Actuala conducere face eforturi în acest sens. A plătit o parte din datoriile pe care le avea către Metrorex şi sperăm ca în cel mai scurt timp să fie reintroduse cardurile unice", a declarat Constantin Tobescu, purtător de cuvânt RATB, pentru Adevarul.ro.
Informaţia a fost confirmată şi de reprezentanţii Metrorex care spun că şi-ar dori reluarea colaborării cu regia, în vederea introducerii cardurilor unice de călătorie, informează sursa citată.
 
Din luna martie a anului trecut, biletele unice RATB - Metrorex nu se mai comercializează prin punctele de vânzare din reţeaua de metrou, în urma încetării contractului comercial încheiat între Regia Autonomă de Transport Bucureşti şi societatea Metrorex. Măsura a fost luată, spuneau reprezentanţii Metrorex, din cauza faptului că regia avea datorii destul de mari către Metrorex.
Mai multe articole despre:
RATB datorii bilete carduri metrorex calatorie