MENIU

Răsturnare incredibilă de situație în cazul femeii care a fost mușcată de un leu la un zoo ilegal

Zilele trecute, o femeie din județul Dâmbovița a ajuns la spital cu răni grave, mărturisind că a fost muşcată de leul patronului a cărei casă o îngrijea. Acesta, un executor judecătoresc extrem de cunoscut şi bine cotat în Capitală, şi-a transformat curtea într-o veritabilă grădină zoologică. 

În urma mediatizării cazului, reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare s-au autosesizat şi au vizitat proprietatea executorului judecătoresc. Aceștia au ajuns la concluzia că bărbatul nu avea autorizaţie pentru grădina zoo.

Însă, la scurt timp după ce femeia atacată de leu a fost externată, aceasta şi-a schimbat declaraţiile, în mod bizar.

"Doamna care a fost muşcată de leul lui Claudiu Duică era chiar angajata lui. Acesta ţinea în două cuşti special amenajate o leoaică şi un leu. Femeia făcea curăţenie în zona respectivă, iar la un moment dat unul dintre animalele sălbatice a atacat-o. A tras-o în cuşcă şi a scalpat-o uşor. A fost dusă de urgenţă la spital, iar de curând a fost externată. Acum, culmea, ea spune că a fost muşcată de câini, nu de leu. Probabil că nu vrea să îşi piardă locul de muncă, altfel nu îmi explic", a mărturisit o sursă, potrivit spynews.ro.

Mai multe articole despre:
leu Zoo zoo ilegal muscat de leu