MENIU

Răsturnare de situație în dosarul morții tinerei avocate din Iași care a căzut de la etajul 6. Detaliul care schimbă cursul anchetei

Ies la iveală detalii șocante în cazul avocatului care și-ar fi ucis iubita, iar tot mai multe indicii par să confirme acest lucru. Un detaliu aparent banal cântărește greu acum în ancheta procurorilor ieșeni. Este vorba perechea de adidași pe care Monica Cioată i-a purtat în ultimele clipe de viață: ea avea adidași când a fost găsită moartă, dar când a intrat în bloc purta pantofi cu toc. Avocatul, Sebastian Felecanu, a fost arestat pentru omor calificat și riscă să stea ani grei în spatele gratiilor. 

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum Monica și iubitul ei au coborât din mașină și au intrat în blocul în care locuiau. Se poate observa că ea purta o rochie elegantă și o pereche de pantofi cu toc.

Când a fost găsită moartă, femeia era încălțată cu o pereche de pantofi sport, dar îmbrăcată în aceeași rochie. Anchetatorii ieșeni au cred că, în urma certurilor, tânăra avocată a vrut să plece din apartament, motiv pentru care și-a luat pantofii sport.

Numai că femeia nu a mai apucat să facă acest lucru. Oamenii legii spun că aceasta a fost lovită și târâtă până la geamul de la bucătărie, de unde a fost și împinsă de avocatul ieșean.

În urmă cu o lună, raportul de expertiză arăta că bărbatul a strâns-o de gât pe femeie.

După un an de la tragedie, iubitul avocatei a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv pentru omor calificat. De asemenea, judecătorii ieșeni au prelungit arestul în cazul acestuia. Numai că el a contestat decizia. Astfel, urmează ca magistrații să decidă dacă bărbatul va rămâne în arest sau va fi cercetat în libertate. 

Mai multe articole despre:
avocata moarta avocata moarta iasi