MENIU

Răsturnare de situație în cazul fetei de 12 ani din Olt care s-a aruncat de la etajul 4. Adevăratul motiv a ieșit ulterior la iveală

Noi detalii ies la iveală în cazul copilei de 12 ani din Olt care a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Un comunicat din partea Ministerului Familiei vine să aducă lumină situației care a provocat acest incident șocant.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, duminică după amiază, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe sol, pe strada Zmeurei, din municipiul Slatina. 
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că o minoră, în vârstă de 12 ani, din comuna Milcov, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe strada Zmeurei. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a precizat IPJ Olt.

Minora se afla în grija Protecției Copilului, Cu toate acestea, familia fetei lansează acuzații grave la adresa celor responsabili.

„Nepoata noastră, luată de Protecția Copilului de o lună de zile, ajunsă ieri la spital în urma faptului că s-a aruncat de la etajul patru al apartamentului unde a fost repartizată să stea până la terminarea procesului.

Când a fost vizitată ultima oară de părinți, copilul era foarte slăbit, de abia ținându-se pe picioare, s-a pus cu capul în brațele mamei ei și i-a spus: „Mami vreau acasă!”.

Pe de altă parte, un comunicat recent al Ministerului Familiei prezintă o cu totul altă situație. Instituția a informat că fetița din județul Olt, care a căzut de la etaj, se afla sub protecția specială din cauza violenței în familie. Conform informațiilor transmise, citate de news.ro, copila nu a încercat să se sinucidă, ci a căzut în încercarea de a pleca de acasă.

”Suntem în legătură permanentă cu DGASPC Olt. Din primele informaţii, este vorba de o fetiţă recent ajunsă cu măsură de protecţie specială din cauza violenţei domestice, existând un dosar penal deschis pentru violenţă în familie. Deci, nu s-ar fi putut întoarce în familie, contrar informaţiilor apărute în spaţiul public”, a transmis, luni seară, Ministerul Familiei.