MENIU

Răsturnare de situaţie în cazul bătrânului dispărut din spital în pijama şi papuci, în Călăraşi

Răsturnare de situaţie în cazul bătrânului dispărut din spital în pijama şi papuci, în Călăraşi

Bătrânul care a dispărut din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, duminică seară, a fost găsit mort. Din păcate, se pare, că acesta s-a înecat în canalul Jirlău, aflat în apropierea unităţii medicale.

Internat din cauza unei bronşite, pensionarul a plecat din unitatea medicală pe 29 noiembrie, fără ca cineva să-l observe. Poliţia a deschis acum o anchetă de moarte suspectă, iar conducerea spitalului face verificări pentru a se stabili cine se face vinovat de dispariţia pacientului.

"În urma activităţilor de căutare întreprinse de poliţişti, în dimineaţa de 3 decembrie 2015, G. D., de 72 ani, din comuna Vlad Ţepeş, a fost găsit decedat în apa canalului Jirlău din municipiul Călăraşi. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost constatate semne de violenţă”, a anunţat subcomisar de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, cercetările fiind continuate împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi. Fiul bărbatului a venit şi a recunoscut trupul neînsufleţit, iar acum familia se pregăteşte de înmormântare.