MENIU

Răsturnare de situație după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Direcția de Sănătate Publică, dată în judecată

Placa funerara a lui Petrică Mîțu Stoian

Răsturnare de situație în cazul morții îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian. Clinica suspectată că nu i-ar fi acordat asistență sanitară corespunzătoare unui tratement post-COVID a dat în judecată DSP Caraş Severin. Reprezentanţii instituției cer anularea amenzii primite după moartea artistului. 

Clinica Nera a cerut în instanță anularea amenzii de 80.000 de lei aplicată după un control realizat la câteva zile după moartea lui Petrică Mîțu Stoian, potrivit Realitatea Plus.

Imediat după moartea lui Mițu Stoian, în urma mai multor controale DSP, clinica a primit mai multe amenzi. Una dintre ele, de 30.000 de lei, a fost dată pentru nerespectarea de către personalul unității a protocoalelor medicale, una de 40.000 de lei pentru nerespectarea obiectului de activitate înscris în autorizația sanitară de funcționare și 10.000 de lei pentru nepăstrarea probelor de alimente.

De asemenea, s-au mai acordat ”avertismente”, pentru deficiențe care urmează să fie remediate până la următorul control al DSP.

Conducerea Clinicii Nera a invocat o serie de ”inadvertențe” în cadrul controlului DSP.

Noi controverse legate de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Necropsia a arătat că artistul a murit din cauza unei BAROTRAUME