MENIU

Răsturnare de situație - Cine era bărbatul care a rupt barierele de la calea ferată și s-a răsturnat cu mașina - Polițiștii, uimiți când și-au dat seama

Branesti

Deznodământ neașteptat în cazul bărbatului care a rupt barierele de la trecerea cu calea ferată din Brănești. Polițiștii au rămas uimiți când au văzut cine era șoferul.

Șoferul băut, care a intrat cu mașina în barierele coborâte de la calea ferată, iar apoi s-a răsturnat cu autoturismul, a fost plasat in arest la domiciuliu.

Barbatul este șef de secţie la Spitalul Judetean Ilfov și este cercetat acum pentru vătămare corporală și distrugere. Cu el in mașină se aflau alți doi medici. 

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul care a forțat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată a fost implicat, ulterior, într-un eveniment rutier. În urma acestui incident, o persoană, pasager din mașina condusă de șofer, a ajuns la spital. În urma testelor a rezultat că șoferul vinovat de producerea accidentului era băut. 

Mai multe articole despre:
branesti bariere sofer