MENIU

Răsturnare de situație. A fost găsită Cosmina, fata dispărută la Brăila

Fata dispărută a fost găsită

Tânăra Cosmina Ionela Vlad din Brăila a fost dată dispărută de familie şi prieteni şi căutată la nivel naţional şi internaţional timp de aproape 3 săptămâni, fără vreun rezultat. Acum a fost găsită, iar explicația este surprinzătoare.

Poliţiştii din Brăila informează că au găsit-o pe Cosmina Ionela Vlad, fata dispărută din Brăila, dată în urmărire naţională şi internaţională, după 20 de zile de la dispariţie.

Cosmina Ionela Vlad a fost depistată pe raza localităţii Bărăganul şi a precizat că nu doreşte să se întoarcă acasă. Ea a spus că în tot acest timp, în care a fost căutată cu disperare de toată lumea, s-a aflat "la munte şi la mare".

Poliţia din Brăila a închis cazul tinerei din Ianca, dată dispărută imediat după ce a susţinut examentul de Bacalaureat. Nimeni nu ştia nimic despre ea, iar după 20 de zile, poliţiştii au identificat-o într-o maşină, în trafic, în zona localităţii Bărăganul.

Mărturisirile halucinante ale criminalului în serie. "Fata nu s-a speriat"

Cosmina a declarat că a fost "la munte" şi "la mare" în tot acest timp, nu vrea să revină la domiciliu şi că a plecat voluntar de acasă, ca urmare a unor divergenţe cu părinţii săi.

Mai multe articole despre:
fata dispărută Cosmina Ionela Vlad