MENIU

Rareş Bogdan, mesaj emoţionant pentru români cu ocazia Zilei Naţionale

Rares Bogdan

Rareş Bogdan pregăteşte ediţii speciale cu ocazia Zilei Naţionale. Astfel, realizatorul "Jocuri de putere" va modera emisiuni de la Alba Iulia.

Rareş Bogdan a transmis şi el mesajul "România Dodoloață", care reprezintă strigătul copilului din Lancrăm, ce a devenit realitate, iar proclamația de la Alba Iulia a fost consfințită juridic de către marile puteri ale vremii prin Tratatul de la Trianon din anul 1920. În această perioadă, ajungea în Transilvania Regele Ferdinand, cel care a decis să urmeze interesele românilor atunci când a intrat în razboi împotriva țării sale natale, Germania. A fost primit cu bucurie de ardeleni.

Rareş Bogdan va realiza vineri şi sâmbătă emsiuni de la Alba Iulia.

"Azi din Muzeul Unirii, maine din Sala Unirii
21 - Ediție specială JOCURI DE PUTERE CU RAREȘ BOGDAN. Urmăriți o transmisiune specială din Cetatea Unirii de la Alba Iulia, în așteptarea momentului astral al românilor de pretutindeni. Voi fi în mijlocul românilor veniți la sărbătoarea care reprezintă unica noastră certitudine: România Mare.
Mâine, 1 Decembrie, ora 21: Vă aștept în Sala Unirii din Alba Iulia, pentru a sărbători 100 de ani de România Mare. Mâine, toate drumurile duc la Alba Iulia.

Veniți, români, la Alba, în Ardeal!

Să nu uităm niciodată: Basarabia e România!!

Nu uitați să iubiți România Dodoloață în fiecare zi!", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan România Dodoloață