MENIU

Rareş Bogdan, despre ordinul de închidere Realitatea TV: "Ayatolahul de la PSD a luat foc"

Rares Bogdan

Realizatorul "Jocuri de putere" a confirmat informaţia despre ordinul lui Liviu Dragnea de închidere a televiziunii Realitatea TV.

La nivelul ANAF este de notorietate că principalul motiv pentru schimbarea Mirelei Călugareanu a fost tocmai refuzul de a executa dispoziţiile lui Dragnea, iar aducerea ca nou şef a fostului ministru Ionuţ Mişa ar fi o măsura prin care Dragnea speră să forţeze mâna ministrului Eugen Teodorovici, fiind cunoscută relaţia de adversitate dintre acesta şi Ionuţ Mişa.

"Continua asaltul impotriva presei ce nu i se supune, a presei ce critica, dezvaluie si NU tace, NU lauda, NU este teleormanizata. Dupa ultimele dezvaluiri RealitateaTv, ayatolahul de la PSD a luat foc si a cerut imperativ sa se urgenteze demersurile de inchidere a “cosmarului” sau, RealitateaTv! Aseara, impreuna cu Orlando, au cerut redactarea ordinului de inchidere a postului RealitateaTv. Azi sau cel tarziu maine vor face anuntul oficial. Numirea lui Ionut Misa la ANAF a fost conditionata de redactarea acestui ordin. Revin cu amanunte", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Rareş Bogdan