MENIU

Rareş Bogdan, reacţie incredibilă după ce Dragnea i-a zis unui cetăţean "Nimic eşti tu!"

Rares Bogdan

Rareş Bogdan a reacţionat imediat după ce Liviu Dragnea i s-a adresat foarte cinic unui cetăţean cu replica "Nimic eşti tu!".

Candidatul PNL la europarlamentare a iniţiat un trend pe Facebook, în care i-a rugat pe contestatarii liderului PSD să se înregistreze când îi adresează un mesaj pe măsură lui Liviu Dragnea.

"Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Si ai sa vezi ca nimic esti tu!" Va provoc sa va inregistrati cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si sa postati filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge. E timpul sa scapam de PSD. E timpul Romaniei!", a postat Rareş Bogdan. Fostul realizator TV s-a referit la data de 26 mai, când au loc alegerile europarlamentare în România.

Reamintim în legătură cu replică halucinantă a lui Liviu Dragnea la adresa unui cetățean. "Nimic ești tu", i-a spus șeful PSD unui participant la mitingul electoral al social-democraților din județul Suceava.

Liviu Dragnea, cel care se gândește să candideze la funcția de președinte al României, a strigat către un cetățean: "Nimic ești tu". Momentul s-a petrecut când Dragnea se lăuda cu realizările Guvernului, iar un sucevean i-a strigat că, de fapt, nu au făcut nimic.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan reacţie incredibilă