MENIU

Rareş Bogdan: Preşedintele nu trebuie să accepte orice propunere absurdă vine din partea lui Dragnea

<p>Rareş Bogdan</p>

După vestea că Viorica Dăncilă, apropiata lui Dragnea, este propunerea oficială a PSD pentru funcția de premier, Rareş Bogdan a ridicat o întrebare legitimă: Iohannis trebuie s-o accepte pe Viorica Dăncilă ca premier?

Realizatorul "Jocuri de putere" a precizat că PSD-ul nu pare nici pregătit, nici preocupat să guverneze cu adevărat această ţară.

"Credeti ca Presedintele trebuie s-o accepte pe Viorica Dancila ca Prim-ministru, la propunerea gruparii Dragnea din PSD sau sa incerce o alta solutie pentru Romania, cu orice riscuri, avand in vedere ca dupa un an de la castigarea incontestabila a alegerilor, PSD nu pare nici pregatit, nici preocupat sa guverneze cu adevarat aceasta tara?
Mai poate risca Presedintele un al 3-lea guvern al gruparii Dragnea din PSD?
(SOLUTII ALTERNATIVE EXISTA!)
Astazi la 21.00 va voi face dezvaluirea.

PS. Chiar daca unii dintre dvs v-ati fi asteptat astazi la un Presedinte mai dur la adresa inconstientei, incoerentei si iresponsabilitatii pesediste (putem fi de acord ca au scapat usor, deocamdata), trebuie spus ca din solutiile existente pentru guvernul interimar nu exista una mai buna decat Mihai Fifor. Deci a ales corect. Asta nu inseamna, insa, ca trebuie sa accepte in continuare orice propunere absurda vine din partea lui Liviu Dragnea si a gruparii sale", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan iohannis