MENIU

Rareș Bogdan jubilează după ce Olguța Vasilescu și Laufer sunt OUT din Guvern

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan a intuit că președintele Klaus Iohannis nu va accepta lista de propuneri venită de la PSD pentru palatul Victoria.

Rareș Bogdan se aștepta ca Iohannis să le dea "cu lista in cap" lui Dragnea și Dăncilă, spunând înainte de declarațiile de presă ale președintelui: "NU poti accepta orice aberatie vine din partea clicii infractionale grupate in jurul lui Dragnea."

După anunțul făcut de Klaus Iohannis, care a respins nominalizările Olguței Vasilescu la Transporturi și a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării, Rareș Bogdan remarcă situația hilară în care se află protejata lui Dragnea de la Craiova:

"Incepe SAHUL.... sunt un biet jurnalist dar am nas.
Laufer si Olguta OUT. La Munca este de azi Marius Budai. Deci Olguta poate mai asteapta putin pe centura pana ajunge la Centuri", a scris realizatorul "Jocuri de Putere" pe Facebook.

Klaus Iohannis respinge numirile lui Laufer și Olguța Vasilescu în guvernul Dăncilă 2

Ce a mai scris Rareș Bogdan pe Facebook ulterior:

"Președintele a torpilat Guvernul Dragnea 4, începe BALUL! Pas cu pas. Se pare ca vor urma zile de foc pentru România! Vă aștept diseară la ora 21.00 cu o galerie inteligentă și onestă de jurnalisti, analiști si juristi constitutionalisti pentru a descoperi ce ne așteaptă în cea mai fierbinte lună decembrie din "89 încoace. Iohannis a aruncat în aer PSD și se joacă lejer, calm, cu nervii lui Dragnea. Președintele pare ca nu e dispus să înghită o remaniere făcută din rațiuni mercantile și pare ca nu vrea să participe la sacrificarea României. Atmosfera din PSD este la punctul de fierbere: Olguța a fost aruncată în afara Guvernului. Arsene-ciorapel de la Neamt, tătucul lui Laufer, e pe tavan. Tudose, Firea, Neacșu, Țuțuianu, Stanescu zgâlțâie scaunul lui „Daddy" din temelii.
Avem informații incandescente din culise. Merită, aveți încredere! Nicaieri nu aveti cum sa aflati ceea ce veti afla urmarind "Jocuri de Putere" de la RealitateaTv."

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan