MENIU

Rareș Bogdan: "Unii au încă mentalitate de milițieni". Ce-a zis despre PSD

Rares Bogdan

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, a postat pe Facebook un text despre condiția polițistului român.

Rares Bogdan și-a exprimat deschis părerea, scriind, printre altele, că "unii au inca mentalitate de militieni si mi se pare extrem de grav ca sunt foarte tineri. NU transformati o uniforma respectabila in salopeta de partid! PSD va pleca, voi veti ramane".

Redăm mai jos mesajul integral.

"Constat in fiecare zi cu mahnire ca pur si simplu o buna parte dintre politisti nu isi inteleg menirea si refuza sa priceapa ca nu sunt nici stapani, nici zei si nici activisti umanitari neremunerati.

Nu ne fac un hatar prin faptul ca isi fac treaba pentru care luna de luna isi iau un salariu. Acesta este obligatia lor, nu fac ceva pentru care nu sunt platiti tot de “boul” de contribuabil roman. #inadmisibil #rusine

Unii au inca mentalitate de militieni si mi se pare extrem de grav ca sunt foarte tineri. NU transformati o uniforma respectabila in salopeta de partid! PSD va pleca, voi veti ramane", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Totul vine în contextul în care purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a a scris următorul text: "Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Politia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă va înşela, la accidentele rutiere, când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie".

Ulterior, Brigada Rutieră a anunțat că se delimitează de mesajul lui Ovidiu Munteanu.

CITEȘTE AICI DE LA CE A PLECAT TOTUL!

 

 

.

Mai multe articole despre:
PSD Rareş Bogdan milițieni