MENIU

Rareş Bogdan, virulent. Mesaj din "Paraziţii" către politicieni: "Aveţi reducere când mergeţi la..?"

Rares Bogdan

Rareş Bogdan a aflat cu uimire că infractorii care primesc până la 5 ani de închisoare cu executare pot sta acasă, fără niciun fel de supraveghere. 

Senatul a adoptat luni, în calitate de primă cameră sesizată, modificarea legii privind executarea pedepselor (legea 254/2013) în sensul introducerii posibilității ca infractorii condamnați pentru fapte fără violență să facă închisoare la domiciliu, după ce Curtea Constituțională a respins parțial proiectul.

"Aud doar abandonăm, oamenii aşteaptă semnale de la cei pe care i-au ales. Pare totul pierdut sau abandonat în mâna unor infractori. Nu reuşim să luăm bani europeni. Acest stat a fost confistact, trecut pe persoană fizică. Printre cei din jurul lui Dragnea se află Slugărel Gargamel sau pe numele lui de botez, Tudorel Toader. Acest domn a luat o mare ţeapă: a minţit ordinar. Anunţă o bombă: că va face pe deşteptul în faţa naţiunii şi că va încerca să manipuleze. Tudorel Toader a minţit cu neruşinare, trebuie să plece. Îl voi urmări mâine şi-i rog pe psihiatri să-l urmărească atenţi marţi, de la ora 18.00. Cum face grimase.

De la Bucureşti la Cluj vom face pe drumuri 8-9 ore. De la Iaşi la Bucureşti vom face cât vrea bunul Dumnezez. Toţi banii, 2 miliarde de euro pierduţi, sunt pentru dezvoltare regională. Mai sunt 30 zile până celebrăm Centenarul. Stăm prost. UDMR îl face iresponsabil pe şeful Comisiei Europene. Ce a spus Juncker? Că 1 Decembrie este o sărbătoare a Europei, nu doar a României", a spus Rareş Bogdan.

Realizatorul Realitatea TV a enunţat, apoi, rezultatele unui sondaj Avangarde, dar s-a referit şi la legea închisorii la domiciliu, care pare a fi dată cu dedicaţie.

"41 la sută dintre români sunt pro-UE. Aveam unul cu 49 la sută sunt pro-UE. 87 la sută dintre români vor ca SUA să continue lupta anti-corpuţie din Romania. Doar 9 la sută dintre români vor ca ţara noastră să aibă relaţii strânse cu Rusia.

Am mai văzut ceva: că a trecut o lege care permite celor cu pedepse sub 5 ani să execute pedeapsa la domiciliu, fără brăţară. Iertaţi-mi limbajul, dar în Paraziţii este un text care i se potriveşte politicianului român: Aveţi reducere când mergeţi la c..ve? Este incalificabil. Dacă ai o proprietate ca a lui Dragnea devine o plăcere să-ţi petreci puşcăria acasă", a fost concluzia tristă a lui Rareş Bogdan.

Citiţi şi:

Gabi Firea, SMS către Rareş Bogdan, în timpul emisiunii

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan mesaj din parazitii