MENIU

Rareş Bogdan: Jandarmeria se face de râs, devine sluga lui Liviu Dragnea

Rares Bogdan

Realizatorul "Jocuri de Putere", aflat în mijlocul manifestanţilor, s-a arătat revoltat de modul în care jandarmii au gestionat situaţia din stradă.

Forţele de ordine au blocat 2000 de oameni în Pasajul de la Universitate, nu i-au lăsat să iasă la suprafaţă, din cauză că a fost găsit un pistol de jucărie în geanta unui manifestant.

Rareş Bogdan îl avertizează pe şeful Jandarmeriei că trebuie să fie în slujba cetăţeanului, şi nu a politicanului.

"Mi se pare grav ce face Jandarmeria. Sub conducerea actualui şef, Jandarmeria se face de râs, devine sluga lui Liviu Dragnea. Am un respect deosebit pentru Jandarmerie. Cred că pot dovedi că sunt alături de popor. Nu cred că procedează corect. Faptul că i-au legitimat pe toţi cei veniţi din toată ţara la Gara de Nord. Nu înţeleg comportamentul Jandarmeriei. E o vreme câinească. Europa e cu ochii pe noi: Euronews, CNN, BBC. O rog cu tot sufletul pe doamna Carmen Dan să vorbească dânsa cu şeful Jandarmeriei să nu-şi bată joc de această instituţie. Îşi bat joc de imaginea Ministerului de Interne. Ce au făcut ei la ora actuală este incredibil.

Jandarmeria vorbeşte prostii. Încearcă să fie un slugoi. Este o bătaie de joc pentru această armă. Sunt peste 20.000 de oameni, sunt 2000 de oameni blocaţi la Piaţa Universităţii doar pentru că a fost descoperit un pistol de jucărie. Nu există justificare pentru a bloca protestatarii de la Universitate. Ei trebuie să apere cetăţeanul, nu PSD, pe doamna Dăncilă sau Iohannis. Ar trebui să se gândească foarte serios şeful Jandarmeriei dacă vrea să fie medaliat ca slugă sau vrea să fie în slujba cetăţeanului. Trebuie să apere cetăţeanul din stradă, nu politicianul", a spus Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan