MENIU

Rareş Bogdan, imaginea ce l-a entuziasmat după ce Ionuţ Lupescu ş-a depus oficial candidatura la FRF

<p>Rareş Bogdan</p>

Ionuţ Lupescu şi-a prezentat luni programul cu care vrea să readucă fotbalul românesc pe linia de plutire. "Kaiserul" a declarat că programul reprezintă pentru el un manifest, o foaie pe care şi-a asternut gândurile. Galeria Foto.

Rareş Bogdan s-a arătat entuziasmat de candidatura lui Ionuţ Lupescu la şefia FRF şi le-a urat membrilor Generaţiei de Aur să revină la conducerea fotbalului românesc.

"Recunoașteți personajele? Ei sunt cei care ne-au facut de atâtea si de atâtea ori sa fim măreți, uriași, mandrii si bravi! Sa fim MARI ca națiune. #generatiadeaur plus Ciprian Marica, Cristi Chivu, Razvan Rat, Ionel Ganea, Piturca si Andone. Regele Hagi este acolo, Baciul Popescu si el, Dan Petrescu, Ilie Dimitrescu, Bogdan Stelea, Florin Raducioiu, Basarab Panduru si Florin Prunea il înconjoară pe IONUT LUPESCU, #uniculpresedinte. Splendida aceasta imagine. Imaginea Prieteniei si a forței fantastice a unei Generații. SUCCES si va multumim pentru tot. Azi, Romania are din nou nevoie de voi!", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Imaginea la care se referă Rareş Bogdan, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Ionuţ Lupescu FRF Rareş Bogdan