MENIU

Rareş Bogdan îl DESFIINŢEAZĂ pe Liviu Dragnea şi îi prevede un sfârşit crunt

<p>Rareş Bogdan</p>

În ciuda condamnării la închisoare cu executare pentru 3 ani şi 6 luni pentru abuz în serviciu, o decizie care însă nu e definitivă, Liviu Dragnea a întărit ideea că va rămâne preşedintele PSD.

După o ședință CexN de 5 ore, Liviu Dragnea a ieșit în fața camerelor, cu liderii PSD, în spatele său, și a spus ce a hotărât: ”Decizia e fermă! Rămân președintele PSD, președintele Camerei! Nu mă sperie Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Ponta, nici Pahonțu”. Totodată, Liviu Dragnea a declarat că cere iertare românilor care stau în pușcării pe baza unui articol neconstituțional. Liviu Dragnea a mai făcut o promisiune fermă: statul paralel va fi zdrobit.

Citiţi şi:

Rareş Bogdan anunţă APOCALIPSA în societatea românească. Anunţul care-i pune pe toţi pe jar

Rareş Bogdan i-a transmis lui Liviu Dragnea că mai are o şansă să se salveze, pe ultima sută de metri.

"Oprește-te, Liviule!

A fost odată un băiat din Gratia. Visa să devină jupân, citise “Tănase Scatiu” cu creionul chimic în gură. A început prin a fura o clădire, un utilaj, apoi un contract, apoi o sumedenie de contracte, a pus ochii pe județ. În scurt timp i-a rămas județul mic, îl strângea al naibii, deci și-a lărgit orizontul. Cum să furi un partid, apoi o țară, să o topești ca să-ți faci ghiul, măi nenorocitule? Cum să ne tragi țara de sub picioare, să ne furi singura certitudine, ROMANIA? Dacă ne lași fără ancore, mai bine trage-ne un glonț în cap!

Există o limită peste care nu te poți încumeta. Decât dacă ești Hitler. Sau Stalin. Sau Pol Pot. Sau Erdogan si Lukasenko la un loc.

Ai trecut-o, și tu știi! Dacă mai ai o fărâmă de umanitate, dacă nu cumva intenționezi să îl confiști și pe Dumnezeu, ca să-ți cânte la chitară și să-ți spele șosetele de la sandale, cele de “prosop”, oprește-te! Ai o singură șansă de a fi considerat om: căința si smerenia. Salvează-te căindu-te, NU așa cum ai plănuit, adică smulgând ficații românilor de bună credință, precum vulturul pe ai lui Prometeu!
Oprește-te, Liviule, ....ridică-te Gheorghe, ridica-te Ioane! Pentru copilul din Victoriei si toti copiii acestei patrii sublime, ROMANIA!", a postat realizatorul "Jocuri de putere" pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Rareş Bogdan