MENIU

INTERZIS la Congresul PSD. Rareş Bogdan: Oamenii să ne însoţească, sâmbătă, în faţa Sălii Palatului

<p>Rareş Bogdan</p>

Realizatorul Realitatea TV a precizat că postul nostru va organiza un studio în faţa Sălii Palatului, sâmbătă, de la ora 11, la Congresul PSD. Acest anunţ a venit după ce Realitatea TV a fost interzisă la Congresul PSD. Oficialii partidului ne-au informat că postul nostru nu are acces în interiorul Sălii Palatului, acolo unde se desfășoară întâlnirea social-democraților. Motivul? Spațiul este prea mic pentru a putea permite și accesul postului nostru. În schimb, toate celelalte televiziuni pot intra în clădire.

"Mi se pare o acţiune extrem de gravă de încălcare a libertăţii presei, acest lucru ne demonstrează că România cade de pe harta democraţiei, ne îndreptăm spre modelul turc, sovietic. Începând cu ora 11 Realitatea va transmite din faţa Sălii Palatului. Fac un apel la toţi oamenii de bună credinţă din această ţară să ne însoţească în demersul nostru, să ne însoţească sâmbătă, de la ora 11, în faţa Sălii Palatului, unde vom fi eu şi colegii noştri. Vom organiza şi noi un congres, al oamenilor care cred în libertate. Îi rog pe toţi cei din PSD care consideră că dreptul la informare este sfânt, să vină în studioul Realitatea TV din faţa Sălii Palatului, pentru că este nevoie şi de opiniile lor. România are nevoie de democraţie. Este inadmisibil să faci acest gest, nu s-a văzut aşa ceva în ultimii 28 de ani, este un caz similar ultimilor 2 ani ai lui Erdogan", a spus Rareş Bogdan.

Realizatorul "Jocuri de putere" a punctat că vocea lui Klaus Iohannis ar trebui mult mai mult să se facă auzită.

"Dacă Dragnea primeşte asigurări de la oameni din securitate, de la Înalta Curte, că nu i se va întâmpla nimic, că toţi sunt speriaţi... Dacă tu, Iohannis, eşti preşedintele românilor, trebuie să te gândeşti că eşti al românilor, trebuie să fii zi de zi alături de români. Eu, alături de Iohannis, fără Iohannis, alături de partide, alături de instituţii, alături de românii care vor să trăiască în libertatea, voi fi în stradă pentru a demonstra că PSD n-a reuşit să pună pumnul în gură tuturor. Liviu Dragnea a început să mă enerveze. Mă voi linişti când Dragnea va fi dus în dubă. Vom vedea cine ajunge primul la închisoare", a încheiat Rareş Bogdan.

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Congres PSD Rareş Bogdan