MENIU

Rareş Bogdan, ediţii speciale la Realitatea TV, din Joia Mare până a doua zi de Paşte

<p>Rareş Bogdan</p>

Realizatorul Jocuri de Putere va găzdui emisiuni speciale, în zilele următoare, la Realitatea TV. Începând cu Joia Mare şi până a doua zi de Paşti, Rareş Bogdan va modera ediţii premium.

Programul special pregătit de Rareş Bogdan este următorul:

"Azi, în Joia Mare, de la 21.00 jurnalistul Liviu Avram face DOVADA IPOCRIZIEI măsurilor guvernamentale din domeniul fiscal intr-o discuție unu la unu cu Rareş Bogdan! De la 23.15 liderul absolut al legendarei trupe "Phoenix" intr-un dialog spumos despre România de azi.

Mâine seara, în Vinerea Mare, de la 21.00 EDIȚIE SPECIALĂ "Jocuri de Putere" transmisă Live din mijlocul Dacilor Liberi de la Mănăstirea Barsana-MARAMUREȘ!

3 ore și jumătate de transmisii Live din care 1 ora alături de specialistul numărul unu in problematica vânzării terenurilor către străini in Europa, Prof. Dr. Avram Fitiu. De ce a ajuns România sa își înstrăineze peste 20% din suprafața agricolă și din cea împădurită? Ce au in plus Polonia, Ungaria, Cehia, Belgia, Italia, Franța, Germania, Spania! Caz cu caz toate țările europene și legislația vânzării terenurilor comparativ cu România!

Sâmbătă seara de la 23.00 la 01.30 SLUJBA de ÎNVIERE tot la Mănăstirea Barsana!

Duminica Paștilor la Realitatea TV, de la 21.00 Editie Specială-Jocuri de Putere cu Rares Bogdan si romanul absolut DAN PURIC! De la 22.45 INTERVIU Exclusiv cu Majestatea Sa Regele Mihai și de la 23.30 cu unul dintre disidenți uitați prea devreme de o Românie abulică, Doina Cornea!

Luni seara de la 21.00 invitatul meu și al Dumneavoastră este "antrenorul de genii" Florin Colceag, unul dintre cele mai spectaculoase și tăioase minți din România de astăzi.

VA AȘTEPT SA ÎMI FIȚI ALĂTURI prin intermediul Realitatea Tv, Realitatea Fm și realitatea.net in aceste 5 zile! Doamne ajută", este mesajul postat de Rareş Bogdan pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Paşte Rareş Bogdan