MENIU

Rareş Bogdan, din faţa Sălii Palatului: "Eu sunt curios dacă PSD are contract cu Jandarmeria"

Realizatorul "Jocuri de putere" a transmis, vineri seară, din faţa Sălii Palatului, acolo unde, sâmbătă, PSD va susţine Congresul.

Rareş Bogdan a venit cu noi informaţii: se pare că Poliţia Sectorului 1 intenţionează să blocheze amenajarea studiourilor Realitatea TV din aer liber.

"Poliţia locală sector 1 şi Poliţia Locală din Bucureşti au fost azi aici într-un dispozitiv uriaş. Toată zona va fi sub blocaj mâine. Congresul va fi sub asediu. Postului Realitatea TV i s-a permis, după 3 ore, un singur cameraman în interiorul Congresului. Se încearcă fraudarea Congresului şi se încearcă tăierea de pe lista a dizidenţilor. Acum, cei de la Poliţia Sectorului 1 au încercat să ne blocheze, spunând că nu vom avea acces cu studiourile pe trotuarele din jurul Sălii Palatului. Eu sunt curios dacă PSD are contract cu Jandarmeria Română. Jandarmii ar trebui să fie plătiţi de PSD-işti. Sper ca Jandameria să rămână o armă în slujba cetăţeanului, nu să ocrotească un penal. Liviu Dragnea mai are foarte puţin. Dar dacă este în continuare protejat, Liviu Dragnea va ajunge să creadă că este un Erdogan", a transmis Rareş Bogdan.

Mai multe articole despre:
Congres PSD Rareş Bogdan