MENIU

Rareş Bogdan, despre remanieri: Cum îl cunosc pe Nicolae Ciucă, le va face, nu va sta la discuţii

Rares Bogdan, discurs la Congresul PNL (Inquam Photos)

Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că dacă se va pune problema unor remanieri, premierul Nicolae Ciucă le va face fără să le negocieze. Liderul liberal a precizat că, într-o astfel de situație, șeful guvernului va comunica transparent cu partenerilor de la PSD și le va transmite care sunt nemulțumirile sale. 

"Remanierile nu se discută, se fac, şi acestea le face, sunt apanajul exclusiv al premierului României. Când premierul consideră că trebuie să facă remanieri, sunt absolut convins, aşa cum îl cunosc pe Nicolae Ciucă, că le va face, nu va sta la discuţii”, a afirmat Rareş Bogdan.

Vicele PNL a mai afirmat că în acest fel se va evita situația din urmă cu un an, când pe fondul ezitărilor premierului de atunci, Florin Cîțu, s-a ajuns la un blocaj în relația dintre PNL şi USR, finalizat cu destrămarea fostei coaliții.

Pe de altă parte, Rareș Bogdan a precizat că ”până la această oră, nu şi-a exprimat nemulţumirile nici cu privire la Vasile Dîncu, nici cu privire la altcineva”. Precizarea a venit în contextul în care surse politice citate de Realitatea Plus susțin că ministrul PSD al Apărării ar urma să fie înlocuit de fostul premier Mihai Tudose. 

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sediul partidului, că nu exclude varianta remanierilor și că așteaptă ca prim-ministrul Nicolae Ciucă să-l anunțe înainte de a lua deciziile.

Mai multe articole despre:
rares bogdan remaniere ciuca remanieri psd