MENIU

Rareş Bogdan a dat asigurări: "Vinovații pentru 10 august vor plăti. În frunte cu Carmen Dan"

Rareş Bogdan susţine că l-au sunat trei şefi din Jandarmerie să-şi ceară scuze pentru că şeful Jandarmeriei Mureş a amendat un adolescent cu 3.000 de lei pentru că protesta şi pentru că jandarmii din Topoloveni au băgat protestatarii anti-PSD în dubă. Totodată, candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare a dat asigurări că cei responsabili pentru ce s-a petrecut în Piața Victoriei din București pe 10 august 2018 vor plăti.

"Ieri, trei şefi ai Jandarmeriei au sunat pentru a-şi cere scuze şi au spus aşa: domnule Bogdan, ne cerem noi scuze şi credeţi-ne, nu suntem aşa, suntem oameni în care să aveţi încredere că nu vrem răul fraţilor noştri. Ne e ruşine nouă de şeful Jandarmeriei din Mureş, care a amendat un copil de 17 ani şi de şeful Jandarmeriei din Topoloveni care pentru a nu se opune oamenii de bună credinţă lui Liviu Dragnea i-au băgat în dube”, a spus Rareș Bogdan.

El a mai promis că vinovaţii pentru incidentele din 10 august 2018, din Piața Victoriei, din București, vor plăti.

"Vinovaţii pentru 10 august, sub cuvânt de onoare şi sub promisiune în faţa dumneavoastră, a românilor şi a bunului Dumnezeu, toţi cei care au fost vinovaţi pentru 10 august, în frunte cu Carmen Dan, vor plăti. Va veni clipa dreptăţii pentru ce au făcut aici, în această Piaţă”, a precizat Rareş Bogdan.

Mai multe articole despre:
Piaţa Victoriei Rareş Bogdan