MENIU

Rareș Bogdan a explodat după ultimul zvon la adresa sa

Rares Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține pe Facebook că nu s-a certat cu Klaus Iohannis și că, din contră, se înțeleg excepțional, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Precizarea lui Rareș Bogdan vine după ce jurnalistul Ion Cristoiu a spus că există un zvon conform căruia fostul jurnalist Realitatea TV s-ar fi certat cu președintele Klaus Iohannis.

"Nu, nu m-am certat cu președintele Klaus Iohannis. Din contra, ne înțelegem excepțional. Gândim la fel și abia aștept sa începem treaba in precampanie și apoi in campania electorală, umăr la umăr, atat in tara cat si in Diaspora. Vom fi peste tot. Stiu cine a lansat zvonurile acestea mizerabile, zvonuri cărora le-au căzut victime și oameni de maxima buna credinta, analiști, Editorialiști sau comentatori. Fără a avea vreo vina aceștia.
Unii sunt consilierii și camarila unui Președinte de partid, ceilalți sunt oameni dintr-o televiziune. Nu spun care. Spun doar ca sunt mâhnit ca vine de la ei. Deci sa fie clar, eu nu am făcut nimic care sa îl deranjeze pe Președintele Klaus Iohannis, dansul nu a făcut nimic care sa ma facă sa reactionez in vreun fel critic sau negativ. Din contra! Am fost și suntem o echipa pentru România. Veți vedea singuri. Nu spun mai mult. Luptam și Câștigam!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat în weekend că Rareş Bogdan a primit o lecţie politică dură, potrivit Mediafax.

“Pentru el, spre deosebire de Blaga și alții, mersul la Bruxelles este o catastrofă. El (Rareş Bogdan - N.R.) fusese o vedetă din televiziune, avea de-o sută de ori mai mare putere. El când a candidat cap de listă, nu s-a pus să meargă la Bruxelles, ci să tragă partidul și apoi să facă o carieră în București”, a explicat Cristoiu, citat de Mediafax.

Jurnalistul a mai afirmat că există un zvon conform căruia eşecul lui Rareș Bogdan pentru PNL Bucureşti vine după ce s-ar fi certat cu președintele Klaus Iohannis.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan