MENIU

Rareș Bogdan: Laura Georgescu a fost pusă să mă vâneze pe mine și REALITATEA TV

<p>Rareş Bogdan</p>

Rareș Bogdan a comentat în direct la REALITATEA TV despre înregistrările scandaloase cu șefa CNA și despre faptul că postul REALITATEA TV a fost ținta Laurei Georgescu, în repetate rânduri.

"Marea problemă a doamnei Laura Georgescu și a lui Victor Ponta este că eu apar în fiecare zi la televizor.
Sunt șocat, fiindcă am primit foarte multe mesaje, sms-uri și mailuri și e foarte dureros pentru mine. Eu am spus că această doamnă este pusă să mă vâneze pe mine, nu doar pe mine, ci Realitatea TV pentru că își permite să fie critic la adresa derapajelor Puterii, fie ea: putere executivă, prezidențială, judecătorească sau legislativă. Noi suntem câinele de pază al democrației.
Doamna Georgescu s-a devoalat în aceast moment, dovedind încă o dată că toate amenzile date postului Realitatea TV și date mie, și că m-a adus de zeci de ori dimineața la 8 la ședințele CNA au fost cu un scop: de a mă tracasa, de a opri vocea mea critică la dresa Puterii, de a încerca să mă oprească din a critica derapajele domnului Ponta și ale colegilor domniei sale. Este rușinos că se întâmplă asta într-un an electoral. Este rușinos că se întâmplă asta într-o instițuție care ar trebui să fie dominată de echidistanțe, echilibru și în primul rând profesionalism. Ceea ce am spus de un și jumatate se dovește acum prin înregistrările care ies la iveală. Veți vedea că în curând, pentru că nici în România nu poate fi ascuns la nesfârșit, că unul dintre cei care a dat ordinele pentru a fi monitorizat, tracasat, atacat din toate punctele și pozițiile este Victor Ponta, cel care nu se împacă cu ideea că sunt o voce critică documentată la adresa domniei sale. Eu nu am nimic cu persoana lui Victor Ponta, din contră este un om tânăr care a dezamăgit foarte mult și este un pericol pentru întreaga țară.
Mi-am permis să critic privatizarea CFR Marfă, faptul că nu a rezolvat problema de la Otlchim, că nu aa rezolvat problema autostrăzilor din România.", a comentat Rareș Bogdan, la REALITATEA TV.

EXCLUSIV - NOI ÎNREGISTRĂRI ŞOCANTE cu LAURA GEORGESCU, şefa CNA: "Calcă-i pe gât!"

PETIȚIE ONLINE PENTRU DEMISIA PREȘEDINTELUI CNA, LAURA GEORGESCU

Pe site-ul dedicat petitieonline.com a aparut o cauză care solicită semnături pentru demisia președintelui CNA, Laura Georgescu. Până acum sunt peste 1300 de semnături. În descrierea acestei petiții inițiatorul acesteia, Alexandru Răducanu, spune:

Pentru limbajul suburban, incompatibil cu un inalt demnitar al statului, asociat functiei de ministru - cu atat mai incompatibil cu rolul de instanta care reglementeaza felul in care se exprima prezentatorii si moderatorii televiziunilor; pentru suspiciunile vizand practicarea santajului si protectia unor televiziuni - conform inregistrarilor unor discutii telefonice difuzate de Realitatea TV si B1TV; pentru dispretul fata de lege, cer demisia Laurei Georgescu din functia de Presedinte CNA. Cer Guvernului Romaniei sa isi asume raspunderea pentru promovarea Laurei Georgescu in aceasta functie si cer Parlamentului Romaniei si Comisiilor de Specialitate sa se intruneasca de urgenta pentru a dezbate acest caz. Cereti demisia Laurei Georegescu din functia de Presedinte CNA, alaturandu-va acestei petitii! Prezenta Laurei Georgescu in fruntea Consiliului National al Audiovizualului este o rusine pentru Romania!

DACĂ EȘTI DE ACORD, POȚI VOTA ACEASTĂ PETIȚIE AICI!