MENIU

Rapperul PnB Rock, ucis cu sânge rece într-un restaurant din Los Angeles - Ce i-a adus sfârșitul - Ultimul gest făcut de prietena sa - FOTO

Rapperul PnB Rock, ucis cu sânge rece într-un restaurant din Los Angeles - Ce i-a adus sfârșitul - Gestul făcut de prietena sa

Un cunoscut rapper din Statele Unite a fost împușcat mortal în Los Angeles. Atacul mortal ar fi avut loc după ce prietena sa a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care arăta unde se aflau.

Artistul PnB Rock se afla la restaurant împreună cu prietena sa când un bărbat înarmat a intrat în local și i-a cerut ceasul și brățările. Rapperul a refuzat, moment în care individul l-a împușcat de mai multe ori. 

Artistul mânca la un fast-food în momentul în care a fost atacat, potrivit anunțului ofițerilor de la Poliția din Los Angeles. 

„Verificăm înregistrările de pe camera de supraveghere pentru a determina exact ce cuvinte au fost schimbate înainte de eveniment şi pentru a-l identifica pe trăgător”, a explicat ofiţerul Kelly Muniz de la Poliţia din Los Angeles.

PnB Rock, în vârstă de 30 de ani, pe numele său adevărat Rakim Allen, a fost ucis după ce prietena sa a postat o fotografie pe Instagram în care a etichetat locul unde se aflau.

Pe rețelele sociale a apărut ultima fotografie cu rapperul, în viață, alături de prietena sa, cu puțin timp înainte de uciderea sa. 

După ce l-a împușcat, ucigașul a ieșit pe ușa laterală într-o parcare din apropierea restaurantului și a fugit cu o mașină. El este căutat și acum de poliție.

Atacul a avut loc luni la ora locala 13:15, iar după ce a fost împușcat, PnB Rock a fost transportat urgent la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul, la ora 13:59.

Rapperul în vârstă de 30 de ani a devenit celebru în 2016 i a colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți precum Ed Sheeran și Chance the Rapper la „Cross Me”, potrivit LA Times

Născut la 9 decembrie 1991, în Philadelphia, a optat la 19 ani pentru stilul rock-rap. A devenit cunoscut cu single-ul „Fleek” din 2015. Primul moment de glorie a venit un an mai târziu, alături de rapperul din Atlanta YFN Lucci, cu imnul Everyday We Lit. Piesa a ajuns pe locul 33 în Billboard Hot 100.