MENIU

Antena 1 a adus pe sticlă o nouă bombă sexy de care s-a îndrăgostit un fotbalist de la Dinamo

Antena 1 a adus pe sticlă o nouă bombă sexy de care s-a îndrăgostit un fotbalist de la Dinamo. De fapt, respectivul fotbalist chiar refuză să plece de la "câini", deşi clubul vrea să se despartă de el, tocmai de dragul frumoasei lui iubite. Galeria Foto.

Antena 1 are la stirile dimineţii o prezentatoare TV care i-a furat inima lui Reda Jaadi, un belgian cu origini marocane care evoluează pentru Dinamo. Această bombă sexy se numeşte Raluca Câmpean, are 26 de ani, şi prezintă ştirile mondene la jurnalul matinal de la Antena 1. Mai presus de bani este amorul, scrie gsp.ro. Colegii și apropiații clubului afirmă că Reda Jaadi s-a îndrăgostit la culme de o prezentatoare de la Antena 1, Raluca Câmpean, și relația lor a devenit tot mai intensă. De aceea, fotbalistul refuză să rezilieze contractul cu Dinamo. Cum arată Raluca Câmpean, în Galeria Foto.

Reda Jaadi şi Raluca Câmpean şi-au oficializat relaţia joi seară, când au ieşit să ia masa în oraş. Cei doi îndrăgostiţi au petrecut vacanța de vară la Marrakesh, în Maroc, unde s-au distrat pe cinste, fără a se ascunde de ochii curioșilor. Frumoasa blondă este o absolventă a cursurilor de la Intact Media Academy.

Mai multe articole despre:
Raluca Câmpean de la Antena 1