MENIU

Raluca Bădulescu a recunoscut de ce are datorii mari la întreținere: „Nu-mi convine să plătesc. Tot timpul e de luat un pantof, o gentuță”

Raluca Bădulescu a recunoscut de ce are datorii la întreținere. Foto: Facebook

Raluca Bădulescu este cunoscută pentru sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume, și pentru faptul că nu se ferește să recunoască problemele din viața ei. Mai nou, vedeta tv a recunoscut că se confruntă cu datorii mari la întreținere, dar nu apucă să le plătească întrucât are lucruri mai importante pe care să își cheltuiască banii.

De la haine și pantofi, până la accesorii și bijuterii, Raluca Bădulescu este omul care are o pasiune deosebită pentru tot ce e nou și la modă. În cadrul unui podcast, unde a fost supusă testului poligraf, ea a zis fără să stea pe gânduri că ajunge uneori să facă și gesturi extreme pentru a putea achiziționa mult dorita îmbrăcăminte. Mai mult, vedeta tv a recunoscut că are datorii mari la întreținerea apartamentului, din cauza acestei pasiuni pentru modă.

„Eu întreținerea nu o plătesc, pentru că nu-mi convine să plătesc. Tot timpul e de luat un pantof, o gentuță. Nu putem să anulăm întreținerea, lumina și toate cheltuielile? Mă deranjează rău, deci da, eu nu sunt cu întreținerea la zi. Am zis-o.”

Pericolul la care te expui când bei bere direct din sticlă. Avertismentul unui expert: „Habar nu ai ce rău faci”

Ea a mai povestit metodele prin care evită să se prezinte la ședințele asociației de proprietari: 

„Nu merg niciodată. Și am doi câini mici și răi cu care mă plimb prin curte, ca să evit contactul. Și dacă ies fără perucă, unii vecini poate nici nu mă cunosc. Dacă pun și o căciulă în cap, toți spun că sunt un om al străzii și practic nu mă recunoaște nimeni, pe zi umblu mascată, să nu mă vadă nimeni. Mă pun ăia să plătesc, mă dau în judecată.”, a declarat Raluca Bădulescu, în cadrul testului poligraf realizat de Selly.

De altfel, testul poligraf la care a fost supusă Raluca Bădulescu a dezvăluit și sentimente de invidie pe care le are față de colega sa de platou, Ilinca Vandici. Întrebată dacă o invidiază pe prezentatoarea tv, Raluca Bădulescu a recunoscut:

„Da frate, dar nu ți-am zis? Nu individe ca și cum nu te suport, dar îți spun tot timpul. Corpul ăla, mușchiuleții ăia.. eu cum stau la masa juraților și tu cu o rochie cu spatele gol, se văd mușchii ăia frumoși lucrați la sală, posteriorul. Eu stau acasă, mă trezesc, mă uit pe story la Ilinca, eu cu țigara în mână și cu băuturile acidulate tot timpul, eu stau așa și mă uit la ea care e la sală. Practic, stând în canapea și zic „doamne, ce bună e”, i-am mai spus asta. Ești prea îmbrăcată, ți-am zis de mulți ani.”, a spus Raluca Bădulescu.

Un român vinde cireșele cu doar 2 LEI pe kilogram, dar pune o condiție. Ce trebuie să facă potențialii cumpărători