MENIU

Raed Arafat vrea restricții dure pentru țigările electronice

Secretarul de stat Raed Arafat prezintă date alarmante despre incidența fumatului cu țigări electronice în școli și insistă asupra restrângerii utilizării în spațiile publice.

Trebuie acționat urgent prin interdicția promovării și a utilizării în spațiile publice aplicând reguli similare celor aplicabile tigărilor clasice pentru toate aceste dispozitive electronice, a scris Raed Arafat luni pe Facebook.

"Publicat de CNN in 6 APRILIE 2018! 900% crestere in utilizarea tigarilor electronice in scolile in perioada 2011-2015. Un raspuns clar la cei care spuneau ca astfel de produse nu sunt destinate copiilor si nu influenteaza adolescentii.Vorbim de tigarile electornice care se afla pe piata mult inaintea dispozitivelor care incalzesc tutunul. Urmeaza sa vedem in viitor si impactul noilor dispozitive intrate pe piata recent. Este clar ca trebuie actionat urgent prin interdictia promovarii si a utilizarii in spatiile publice aplicand reguli similare celor aplicabile tigarilor clasice pentru toate aceste dupozitive!", este mesajul lui Raed Arafat,care a cerut și în alte ocazii restricționarea fumatului cu dispozitive electronice.

Mai multe articole despre:
Raed Arafat tigari electronice