MENIU

RAED ARAFAT, PROFESOR la UMF Iaşi: Sper să reuşim performanţe în medicina de urgenţă la Iaşi

<p>Raed Arafat: Am fost alertaţi t&acirc;rziu privind dispariţia avionului. Căutările continuă</p>

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat va fi cadru didactic asociat la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, a anunţat, miercuri, rectorul instituţiei, Vasile Astărăstoae, precizând că Arafat va încerca să coordoneze de la Iaşi o reţea SMURD care să aibă intervenţii şi în Republica Moldova.

 Anunţul a fost făcut miercuri, în timpul ceremoniei de deschidere a anului universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Iaşi, rectorul instituţiei de învăţământ superior precizând că Raed Arafat a acceptat încă din vară propunerea de a deveni cadru didactic asociat la această universitate.

”Mă bucură şi mă onorează mult această numire şi sper ca împreună cu Diana Cimpoeşu (medic-şef UPU-SMURD la Spitalul ”Sfântul Spiridon“ din Iaşi - n.r.) să reuşim să realizăm performanţe în această disciplină la Iaşi. Mulţumesc Senatului Universităţii pentru propunerea şi acceptarea mea“, a transmis printr-un mesaj video Raed Arafat, care este plecat la Praga şi nu a putut fi prezent la ceremonia de la UMF Iaşi, potrivit mediafax.ro.

Rectorul UMF Iaşi, Vasile Astărăstoae, a precizat că, împreună cu şeful UPU-SMURD, Diana Cimpoeşu, Raed Arafat va încerca să coordoneze de la Iaşi o reţea SMURD care să aibă intervenţii şi în Republica Moldova.

Mai multe articole despre:
Iaşi profesor UMF Raed Arafat